حجت الاسلام سامی منصوری، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری««حوزه» در اهواز، با اشاره به طرح تبلیغی این مدرسه جهت حضور بلند مدت روحانیون در روستاهای شهر رامهرمز، بیان داشت: حضور روحانیت در روستاها، علاوه بر ترویج فرهنگ دینی موجب همکاری و همیاری در راستای توسعه روستاها می شود.
وی، استفاده از ظرفیت روستا در راستای ترویج شریعت محمدی(ص) را امری ضروری دانست و بیان کرد: مبلغان دینی باید با شناسایی ظرفیت های روستاها در راستای بهره گیری از افراد توانمند و مستعد، به آبادانی روستاها کمک کرده و زمینه افزایش فعالیت های دینی و مذهبی را برای مردم روستا فراهم کنند.
مدیر مدرسه علمیه باقرالعلوم(ع) رامهرمز، با اشاره به عدم پویایی مساجد روستاهای این شهر، اظهار داشت: تعداد روحانیون شهر رامهرمز کمتر از آن است که پاسخگوی همه روستاهای منطقه باشد و این مسئله سبب بروز مشکلاتی شده است.
وی افزود: بسیاری از مردم روستاها به علت مشکلات زندگی و امرار معاش، کمتر با آموزه های دینی و فرهنگ اهل بیت(ع) آشنا می شوند از این رو، طلاب علوم دینی نقش بسزایی جهت گسترش و تبیین آموزههای دینی در بین مردم روستا دارند.
حجت الاسلام منصوری، در خصوص روش ارائه طرح تبلیغی مدرسه علمیه باقرالعلوم (ع)، عنوان کرد: به صورت یک هفته، جمعی متشکل از ۲۰ نفر از طلاب و روحانیون این مدرسه در یک روستا حضور پیدا می کنند و با حضور در تک تک خانه ها به مشکلات و سوالات مردم روستا پاسخ می دهند.
مدیر مدرسه علمیه باقرالعلوم(ع) رامهرمز در پایان گفت: روحیه سرزنده و مهمان نوازی مردم رامهرمز به ویژه اهالی روستاهای این منطقه سبب می شود تا روحانیون به راحتی بتوانند به صورت چهره به چهره به گفتگو بپردازند و مسائل شرعی و احکام را برای آنها بیان کنند.
نظر شما